Za božićne blagdane Grad Osijek darivao 263 djece

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Osijek organizirao je u ponedjeljak prigodnu podjelu božićnih darova za djecu iz obitelji slabijeg imovnog stanja te djecu smještenu u udomiteljskim obiteljima s područja grada. S darovnom karticom u vrijednosti od 400 kuna Djed Božićnjak darivao je 263 djece do 15 godina starosti, za što je iz proračuna izdvojeno 200 tisuća kuna – prenosi Grad Osijek.

Radosna dječja lica tako su danas upotpunila veselo blagdansko ozračje koje vlada na osječkom Adventu, a darivanju se pridružila i Jasenka Crnković, zamjenica osječkog gradonačelnika.

– Predblagdansko je vrijeme, mjesec radosti i darivanja. Grad Osijek nije zaboravio na dječicu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i djecu iz udomiteljskih obitelji koja imaju prebivalište u Osijeku. Ovom prigodom želimo podijeliti 263 darovne kartice koje će dobiti roditelji i djeca. Želimo ih razveseliti, želimo im sve najbolje, puno radosti, veselja i zdravlja povodom nadolazećih blagdana. Djeca su naša budućnost, Grad Osijek će i u budućnosti nastaviti s ovom mjerom – poručila je zamjenica gradonačelnika Crnković.

Svako dijete imalo je priliku popričati s Djedicom, osladiti se slatkišima, ali i isprobati vožnju panoramskim kotačem koju im je darovao vlasnik kotača.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)