Veliki uspjeh Vinarije Kutjevo na Mundus Vini Spring Tastingu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

  • Vinarija Kutjevo, poput vrhunskog vina koje proizvodi, otvara vrata svijetu izvrsnosti. Na međunarodnom natjecanju Mundus Vini Spring Tasting, održanom u njemačkom gradu Neustadtu, poznata žuta etiketa butelje Kvalitetne Graševine iz berbe 2023. zablistala je zlatom, dok je Graševina Ledene berbe iz 2018. godine zavrijedila ništa manje nego veliko zlato uz titulu “Best of Show Croatia” u kategoriji plemenito slatko. Sjaj ove pobjede ne samo da osvjetljava etikete, već i oživljava priču o strasti, preciznosti i beskompromisnom traganju za iznimnošću koja krasi svaki gutljaj vina. Dobrodošli u svijet gdje svaka kap ima svoju priču, a svaka nagrada predstavlja poglavlje u priči Vinarije Kutjevo.

Vina su ocjenjivana tijekom šestodnevnog slijepog kušanja, gdje je visokostručni žiri, sastavljen od 255 međunarodnih vinskih stručnjaka iz 55 zemalja, temeljito ocijenio vina iz 45 vinogradarskih zemalja. Kvalitetna butelja Graševine iz aktualne berbe 2023. osvojila je impresivnih 91 bodova, prema kriterijima kojima je potrebno minimalno 90 bodova za dodjelu zlatne medalje. Ova iznimna ocjena svjedoči o besprijekornoj kvaliteti i stručnosti vinara iz Vinarije Kutjevo. Zlato osvojeno na prvom ovogodišnjem međunarodnom natjecanju nastavlja niz uspjeha, s obzirom da je prošlogodišnja berba već zabilježila srebrnu medalju na Decanteru u Londonu.

Ova prestižna priznanja postavljaju Vinariju Kutjevo u sam vrh svjetske vinske scene, označavajući početak uzbudljive priče. Mundus Vini Spring Tasting, kao uvod u najveći međunarodni sajam vina u Europi, ProWein u Düsseldorfu, otvara vrata novim mogućnostima. U sklopu ovog renomiranog događaja, organizacija Mundus Vini planira dodijeliti posebno priznanje Vinariji Kutjevo za Ledenu berbu iz 2018. godine u kategoriji “Best of Show”. Ovo izuzetno priznanje ne samo da odražava izvrsnost u vinogradarstvu, već i postavlja Vinariju Kutjevo među sam vrh svjetskih vinarskih elita.

Nagrađivana vina dostupna su za kupnju i narudžbu putem službene web trgovine na www.kutjevo.com/webshop, ili ih možete pronaći u odabranim maloprodajnim trgovinama diljem Hrvatske. Uživajte u vrhunskom iskustvu naših nagrađenih vina s lakoćom, bilo putem online narudžbe ili posjetom lokalnim prodajnim mjestima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)