U teškoj prometnoj nesreći smrtno stradala 46-godišnjakinja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Policijska uprava osječko-baranjska danas je u 10,20 sati zaprimila dojavu da je na cesti između Petrijevaca i Šaga došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila i u kojoj ima ozlijeđenih osoba zbog čega je na mjesto događaja upućena hitna pomoć.

Iz Kliničkog bolničkog centra Osijek je u 13,05 sati zaprimljena obavijest da je jedna osoba od posljedica prometne nesreće preminula, dok su još tri osobe ozlijeđene. Kvalifikacija njihovih ozljeda za sada nije poznata.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo zbog nepravilnog pretjecanja.

NADOPUNA

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće, o kojoj smo prethodno izvijestili, došlo kada je 46-godišnjakinja na državnoj cesti D34, koja je upravljala osobnim automobilom iz smjera istoka prema zapadu, udarila u osobni automobil koji je pretjecala, a potom je na njezino vozilo naletio osobni automobil koji se kretao suprotnim kolničkim trakom. Sva tri vozila, koja su sudjelovala u prometnoj nesreći, imala su osječke registracijske oznake.

U prometnoj nesreći tri osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je 46-godišnjakinja, koja je u vozilu bila sama, preminula u Kliničkom bolničkom centru Osijek od zadobivenih ozljeda.

Kolnik državne ceste D37 bio je zatvoren za sav promet od 11,10 do 12,30 sati te se promet odvijao obilaznim cestovnim pravcima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)