U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj deset policijskih službenica i službenika započelo je službu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj danas su načelnik uprave Ladislav Bece, zamjenik načelnika Darijo Premec, načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić i načelnik Sektora pravnih financijskih i tehničkih poslova Željko Biloš, mladim policajcima zaželjeli dobrodošlicu i puno uspjeha u budućem radu.
 
Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece policijskim službenicima rekao je da u poslu, u kojem se očekuje profesionalnost i podrška građanima, primjene sve što su naučili na Policijskoj akademiji. Također je ukazao da je u radu neophodna suradnja policijskih službenika s radnim kolegama kao i s neposrednim rukovoditeljima, kako bi u zajedničkoj koordinaciji rješavali sve probleme u što kraćem roku i u korist građana.
 
Mladim policajcima i policajkama obratio se i zamjenik načelnika Darijo Premec, koji im je rekao da ulažu u sebe i u svoje znanje kako bi napredovali u službi.
 
Načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić naglasio je da je policija kao služba i policajac kao pojedinac garancija sigurnosti građanima stoga moraju biti na usluzi svim građanima te dostojanstveno predstavljati službu u odori i bez nje.
 
Nakon prijema, policijski službenici upućeni su na svoja radna mjesta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)