Tomas: Želimo nastaviti prvenstveni niz

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nogometaši Osijeka u petak nešto iza 12 sati sletjeli su na pulski aerodrom i produžili za Medulin gdje će dočekati utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a protiv Istre 1961 na rasporedu u nedjelju 13. kolovoza od 18.55. “Rane” nakon europskog gostovanja u Turskoj još su svježe, ali Bijelo-plavi već gledaju prema novom prvenstvenom izazovu i lovu na važne bodove – prenosi NK Osijek.

Imamo nekoliko umornih, načetih i ozlijeđenih igrača. Vidjet ćemo kakvo je stanje sa Šimom Gržanom, Adrianom Leonom Barišićem i Kristianom Fućakom. Došli smo u Medulin pripremiti se za važnu prvenstvenu utakmicu protiv Istre 1961. U prvenstvo smo ušli s dvije pobjede, želimo nastaviti taj pobjednički niz iako nas sigurno očekuje teška utakmica. Istra 1961 je promijenila trenera, takve stvari nose pozitivan šok, ali moramo biti spremni i uzeti tri boda, rekao je trener Stjepan Tomas.

Regeneracija

Zbog zgusnutog ritma utakmica Bijelo-plavi neće imati puno vremena za uigravanje već će naglasak biti na regeneraciji.

Sigurno da se moramo oporaviti nakon teške utakmice i teških uvjeta kakvi su bili u Adani. Važno se dobro regenerirati i pripremiti za ovu utakmicu. Nemamo puno vremena, ali mislim da ćemo za nedjelju biti spremni.

Kada je riječ o Istri 1961, trener Stjepan Tomas jasno je poručio da njegove igrače ne smiju zavarati porazi od Dinama i Rijeke.

Istra 1961 je izgubila od Dinama i Rijeke pa će sigurno tražiti reakciju protiv nas. Moramo biti spremni na sve, znamo naš cilj i naš put, maksimalno se pripremiti za taj ogled, što prije zaboraviti utakmicu u Adani i fokusirati se na Istru 1961, zaključio je Stjepan Tomas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)