Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan Općine Petrijevci

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U prostorima Osnovne škole u Petrijevcima, danas  (19. travnja 2024. godine) je obilježen Dan Općine Petrijevci, a središnji dio proslave bila je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj je nazočio i zamjenik župana Josip Miletić – prenosi Osječko-baranjska županija .

Čestitavši mještanima njihov Dan, dožupan Miletić se osvrnuo na velik napredak Općine u prethodnom razdoblju. – Kontinuirani rad načelnika Zelića vidljiv je na svakom koraku Općine Petrijevci koja projekte provodi u suradnji sa svim razinama vlasti, a koristi i sredstva Europske unije. Posebno pohvaljujem demografske programe i izdvajanje sredstava za mlade, a uvjeren sam da će na tom tragu s radom nastaviti i u budućnosti – kazao je Miletić.

Na čelu Općine, od njezina osnutka 1993. godine je načelnik Ivo Zelić koji se u svom obraćanju osvrnuo na realizirane projekte, ali i najavio nove. – Pred nama je izgradnja Doma kulture vrijedna 1,5 milijuna eura, potom izgradnja svlačionica u nogometnom klubu “Omladinac” te rekonstrukcija i dogradnja spremišta DVD-a Petrijevci. Ono što me posebno veseli je da ćemo putem projekta aglomeracije “Valpovo” započeti s priključivanjem sugrađana na kanalizacijsku mrežu, a osigurali smo i da ti priključci budu besplatni  – istaknuo je Zelić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)