Stranka Republika ponosno najavila osnivanje prve podružnice u gradu Osijeku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Stranka Republika ponosno najavljuje otvaranje svoje prve podružnice u Osječko-baranjskoj županiji u gradu Osijeku!

Predsjednik stranke Damir Vanđelić naglasio je na konferenciji za medije potrebu snažnog razvoja Slavonije i Baranje te povratka stanovnika u svoj rodni kraj.

Potpredsjednik stranke, Marko Dražetić, predstavio je ambiciozan program za poljoprivredu – “Poljoprivrednu strategiju u četiri reda”. Naglasak je stavljen na ubrzanje postupka dodjele zemljišta te poticanje investicija u mala poljoprivredna gospodarstva i mlade poljoprivrednike.

Potpredsjednica Republike, Vesna Škare Ožbolt, istaknula je ključnu ulogu resora pravosuđa u podršci poljoprivredi, posebno kroz organizaciju komasacije i arondacije.

Konferenciji su prisustvovali i drugi članovi i simpatizeri stranke Republika, uključujući Daria Marenića, Marija Marolina te Zvonka Pongraca i druge stručnjake.

Članovi stranke Republika posjetili su farmu stočne junadi vlasnika Mate Mamića, dobivši uvid u stvarne potrebe i izazove naših građana u poljoprivredi. Ovaj izuzetan primjer održive i profitabilne proizvodnje od polja do stola, s jedinstvenom farmerskom klaonicom, pokazuje nam put prema boljoj budućnosti.

Zajedno gradimo održivu budućnost za našu domovinu!” – priopćili su na stranicama Stranke Republika.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)