Stand-up show” Roditeljski sastanak” Tina Sedlara dolazi u Osijek

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Dragi ljudi iz Osijeka i okolice, prvi put solo dolazim kod vas i to sa svojim najnovijim stand-up showom” Roditeljski sastanak”, a istovremeno najživotnijim i naiksrenijim.
To je stand-up show za sve generacije pa se nadam da se vidimo u velikom broju. Dan je ponedjeljak – pa da nam tjedan započne smijehom.” 

„Roditeljski sastanak“ četvrti je one man show Tina Sedlara. Nakon show-ova „Ukratko“, „Pozitivan šok“ i „Treći dejt“, vrijeme je za show koji bi mogao biti najiskreniji i najživotniji. Unutra će biti uključen materijal koji je pisan od 2019. do 2022. godine, a dio materijala će i prvi put biti izvedeno baš na ovoj večeri.
Prvi koraci roditeljstva, panika prije roditeljstva, sjećanje na školske dane, anegdote i rad u školi – sve su to teme koje će novopečeni tata obraditi u ovoj večeri.

Koji vam je školski predmet bio najdraži, a od kojeg ste imali traume? Jeste li bili štreberi ili kampanjci? Koja profesorica je izazivala strah i trepet? Koliko puta ste pitali „Za koliko zvoni?“ Kako je vratiti se u školu u odrasloj funkciji? Kako preživjeti uzimanje zadnje čokoladice u kući u kojoj je trudna žena? Koliko je teško biti roditelj? Zašto beba postane tvoj cijeli svijet?
Hoćete li dobiti odgovore na ova pitanja? Ne znamo, ali vjerujemo da ćete se dobro zabaviti.

Ulaznice: 10 eura pretprodaja, 12 eura na dan
Možete ih nabaviti online na entrio.hr:
https://www.entrio.hr/…/roditeljski-sastanak-tin-sedlar…

ili fizički na svim Entrio prodajom mjestima:
-TISAK Media PORTANOVA
– TISAKplus Osijek
– Dancing Bear Osijek

Vidimo se na roditeljskom sastanku! 
U slučaju nemogućnosti dolaska, napišite ispričnicu, inače se dobije neopravdani.

25.03.
OSIJEK – Kino Urania
20:00 h

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)