Sedmi Kup grada Osijeka u mačevanju okupio više od 300 natjecatelja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Ovoga vikenda, 20. i 21. travnja 2024. godine, Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek, organizira sedmo izdanje Kupa grada Osijeka (Osijek Fencing Cup) na kojem će nastupiti 300-njak sportaša iz 12 zemalja u više od 400 nastupa. Otvorenju prvog dana natjecanja, u subotu, u dvorani Gradski vrt, nazočio je i obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Čestitam organizatorima na još jednom velikom natjecanju u gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji koja je ove godine Europska regija sporta. Drago mi je da je sport ponovno okupio natjecatelje iz cijeloga svijeta, od Sjedinjenih Američkih Država do Velike Britanije te da će svi oni imati prilike uživati u ljepotama naše županije – kazao je Lukić.

Predsjednik Mačevalačkog kluba Dmitar Zvonimir Osijek i organizator natjecanja Branko Lozančić  naglasio je kako je ovogodišnji Kup popunio i velik broj smještajnih kapaciteta u gradu Osijeku. – Natjecatelji u Osijek dolaze s roditeljima, trenerima i vozačima tako da se brojka onih koji dolaze u naš grad zbog natjecanja, nekoliko puta množi. Važno je naglasiti kako je ovo pojedinačno natjecanje, u kojem se sudionici mogu prijaviti u dvije do tri kategorije, a kao i ranijih godina očekuje nas puno zanimljivih duela – zaključio je Lozančić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)