Preventivne aktivnosti na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku u subotu je održano nogometno natjecanje koje se održava u sklopu „Sportskih igara mladih 2024.“ na kojemu su prezentirajući i predstavljajući preventivne policijske projekte sudjelovali policijski službenici Ureda načelnika Policijske uprave osječko-baranjske i policijski službenici I. Policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin.
 
Djeci i mladima predstavili su preventivne projekte Zajedno više možemo, Zajedno protiv govora mržnje, Zdrav za pet i Budi navijač, a ne razbijač. Cilj ovih aktivnosti je senzibilizirati javnost o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na sportskim događanjima, na „fair play“ igru, toleranciju, ukazati na potrebu navijanja bez vrijeđanja, mržnje, nasilja i uništavanja kao i ukazati na potrebu i poticanje na zdrave životne navike kroz sport, igru i zabavu.
 
Na „Sportskim igrama mladih“  predstavljena je i kampanja Postani policajac/policajka 2024. godine s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole te programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.
 
Informacije za oba oblika obrazovanja možete dobiti  na broj telefona: 01/2426-305; 01/2426-313 ili na adresu e-pošte: postani.policajac@policija.hr – poručili su iz PU osječko-baranjske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)