Policijski službenici na memorijalnom turniru u streljaštvu „Branko Vekić“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Povodom osnivanja 106. osječke brigade Zbora narodne garde, Hrvatske vojske, na osječkoj streljani Pampas, već se tradicionalno održava memorijalni turnir u streljaštvu „Branko Vekić“. Na turniru su nastupile streljačke ekipe u disciplinama gađanje  vojničkom puškom otvorenim nišanima na 100 metara ležeći i pištolj velikog kalibra na kružnu metu na 25 metara.
 
Kao i prijašnjih godina, u navedenim disciplinama nastupila je i ekipa Policijske uprave osječko-baranjske u sastavu Mudri Davor, Berislav Kovačević i Mario Kokić.
 
U iznimno jakoj konkurenciji između dvadesetak ekipa, ekipa Policijske uprave osječko-baranjske u disciplini vojnička puška osvojila je II. mjesto ekipno, dok je u disciplini pištolj velikog kalibra zauzela III. mjesto ekipno.
 
Iznimni rezultat postigao je Davor Mudri koji je zauzeo I. mjesto u disciplini vojnička puška u pojedinačnoj konkurenciji te je osvojio prijelazni pehar na kojem će trajno biti upisano njegovo ime, dok je Berislav Kovačević u navedenoj disciplini zauzeo sjajno II. mjesto.
 
Davor Mudri ujedno je i pobjednik turnira za što je dobio prigodan poklon, dok su članovi ekipe osvojili pehare, a u pojedinačnoj konkurenciji medalje – priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)