Policija tradicionalno svake prve subote u mjesecu na Sajmu antikviteta u Osijeku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Policijski službenici za prevenciju Policijske uprave osječko-baranjske i djelatnici Područnog ureda civilne zaštite Osijek i u mjesecu travnju bili su prisutni na manifestaciji – Sajmu antikviteta koji se svake prve subote u mjesecu održava u Osijeku u Parku kralja Držislava. Uz mnoštvo izlagača i posjetitelja policija je iskoristila priliku da predstavi svoje lokalne i nacionalne preventivne projekte i promovira policijsku prevenciju. Građani su mogli dobiti edukativno-informativne materijale i odgovore na pitanja vezana uz policijsku prevenciju i načine samozaštitnog ponašanja te informacije korisne za prevenciju kriminaliteta.
 
Predstavljena je kampanja Postani policajac/policajka 2024. godine s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole te programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.
Informacije za oba oblika obrazovanja možete dobiti  na broj telefona: 01/2426-305; 01/2426-313 ili na adresu e-pošte: postani.policajac@policija.hr .
 
Također, predstavljena je preventivna kampanja  „WEB HEROJ“ gdje je cilj educirati i upozoriti sve korisnike interneta i društvenih mreža na pojavne oblike kibernetičkog kriminaliteta, koje opasnosti im prijete, gdje se upoznati sa pojavnim oblicima i kako se zaštiti od potencijalnih prevaranata – priopćili su iz PU osječko-baranjske.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)