Policajci promotori kampanje „Postani policajac“ u školama i na sportskim događanjima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske tijekom siječnja i veljače provodili su kampanju „Postani policajac 2024.“, o kojoj su informirali učenike srednjih škola na području Osječko-baranjske županije.
 
Učenici su kroz prezentacije doznali na koje načine mogu postati policijski službenici, koje ih pogodnosti očekuju ukoliko se odluče pohađati treći i četvrti razred srednje policijske škole „Josip Jović“, koje uvjete moraju ispunjavati da bi postali policijski službenici, kao i o svim poslovima koje obavljaju policajci.
 
Kampanja je promovirana i u subotu, kada je održana 3. Feričanačka rekreativna donatorska utrka „Prijatelji za prijatelje“ u Feričancima. U utrci su sudjelovali i policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske postaje Našice.
 
Na utrci su policijski službenici u neposrednom kontaktu sa sudionicima i posjetiteljima predstavili kampanju ”Postani policajac 2024. godine”, koju provode Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.
 
Informacije za oba oblika obrazovanja mogu se dobiti na broj: 01/2426-305; 01/2426-313 ili na adresu e-pošte: postani.policajac@policija.hr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)