Pijani 38-godišnjak izazvao prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene tri osobe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije nesreće četiri su osobe lakše ozlijeđene, dok je u preostalih sedam nastupila materijalna šteta.

Sedam prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Đakovo.

U prometu zatečeno sedam alkoholiziranih vozača

Na području PU osječko-baranjske jučer je evidentirano 7 vozača (5 osobnog automobila, 1 bicikla i 1 teretnog automobila najveće dopuštene mase 6.500 kilograma), koji su bili pod utjecajem alkohola

Najveća prisutnost alkohola u organizmu vozača utvrđena je u 23,10 sati u Markovcu Našičkom, kada je u nadzoru prometa zatečen 40-godišnji Našičanin, koji je upravljao teretnim automobilom najveće dopuštene mase 6.500 kilograma s 1,90 promila alkohola u krvi.

Za opisani prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „C“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Alkoholiziran izazvao prometnu nesreću s tri ozlijeđene osobe
Između Tenje i Osijeka u 21 sat dogodila se prometna nesreća u kojoj su 3 osobe zadobile lake tjelesne ozljede, a kod 38-godišnjaka iz Silaša, koji je upravljao osobnim automobilom i uslijed neprilagođene brzine kretanja udario u vozilo koje se kretalo ispred njega, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,57 promila.

Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 3.040 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)