Otvoreni 23. Međunarodni etno susreti u Bilju

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U parku ispred dvorca Eugena Savojskog u Bilju, u subotu 1. srpnja 2023. godine otvoreni su 23. Međunarodni etno susreti, a bogata ponuda domaćih proizvoda privukla je velik broj posjetitelja. Dvodnevna manifestacija desetljećima pomaže u očuvanju baranjske tradicije i kulturne baštine, a ovogodišnjem izdanju Etno susreta nazočio je i zamjenik župana Josip Miletić – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Bogatstvo kulture, tradicije i baranjskih običaja već više od dva desetljeća privlači posjetitelje u Bilje, na Međunarodne etno susrete koji iz godine u godine pružaju vrhunske sadržaje i raznoliku eno i gastro ponudu. Čestitam organizatorima na vrhunskoj manifestaciji koju podržava i Osječko-baranjska županija, a isto ćemo činiti i u budućnosti – kazao je Miletić.

Načelnik Općine Bilje Željko Cickaj naglasio je da im je i ove godine cilj bio privući što više posjetitelja te im pružiti vrhunski doživljaj baranjske kulture i bogate tradicijske ponude.

– Program smo složili na način da svatko pronađe nešto za sebe i mislim da smo u tome uspjeli. Iako smo prvotno najavljene Etno susrete odgodili zbog najave lošeg vremena, ovog vikenda nas je vrijeme poslužilo te smo svim dragim gostima iz zemlje i inozemstva ponovno pružili vrhunsku turističku manifestaciju – rekao je Cickaj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)