Otvoren 5. International Borac Cup u Kneževim Vinogradima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Škola nogometa NK Borac Kneževi Vinogradi i Općina Kneževi Vinogradi, organizirali su 5. INTERNATIONAL BORAC CUP, čije je svečano otvorenje održano danas (26. kolovoza 2023. godine) na prostoru SRC Kneževi Vinogradi. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja okuplja djecu u kategoriji U11, rođenih u 2013. godini, iz najboljih regionalnih nogometnih klubova, a ove godine na turniru sudjeluju 32 ekipe. Otvorenju je nazočio i zamjenik župana Mato Lukić – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Čestitam organizatorima na još jednom izvrsnom međunarodnom natjecanju koje promiče i unaprjeđuje nogometnu igru, ali i sport općenito. Ovi mladi sportaši sjajan su primjer sportskog duha i napornog rada koje ulažu u ostvarenje svojih snova i ciljeva, a upravo su to vrijednosti koje Osječko-baranjska županija nastoji osnažiti u okviru aktivnosti i ulaganja koja provodimo kao nositelj titule Europske regije sporta 2024. godine – kazao je Lukić.

Osim djece, Općina Kneževi Vinogradi ovog će vikenda ugostiti i brojne goste iz sportskog i društvenog života Hrvatske i susjednih zemalja, čime ovaj događaj postaje i snažan turistički motiv za dolazak na destinaciju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)