Osnovana prva udruga za zaštitu životinja u Belišću, Valpovu i prigradskim naseljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sve je veći broj napuštenih mačaka i pasa u okolici Belišća, Valpova i prigradskih naselja, kao i slobodno-živućih (uličnih) mačaka koje se nekontrolirano razmnožavaju.

Vrlo malen broj napuštenih životinja pronađe novi dom.
Neodgovorni skrbnici, naši sugrađani koji se ne odlučuju za kastraciju kućnih ljubimaca, odgovorni su za ovaj problem.

Obzirom na to da u ovako lošoj situaciji lokalna zajednica nema nužne preventivne programe za odgovarajuće rješavanje ovog problema, osnovali smo Udrugu za zaštitu životinja “Lassie” u svibnju 2023. godine, kako bismo ponudili besplatnu kastraciju mačaka i pasa našim sugrađanima, ali i edukaciju o važnosti kastracije.

Sve aktivnosti udruge Lassie možete pratiti na službenoj Facebook stranici udruge: https://www.facebook.com/udrugalassie/ na kojoj su navedeni i naši kontaktni podaci.
Javite nam se za besplatne kastracije mačaka i pasa.

Kastracijom kućnih ljubimaca smanjujete broj napuštenih životinja na našim ulicama. Na taj način pomažete i u smanjivanju njihovog stradavanja, lutanja i obilježavanja prostora, kao i u smanjivanju bolesti te im, u konačnici, svima produžujete život.

Pridružite se i “Lassie se vraća kući – aukcije”, našoj Facebook aukcijskoj grupi u kojoj nam kupnjom, donacijom predmeta za prodaju ili pozivanjem prijatelja u grupu pomažete skupiti financijska sredstva za besplatne kastracije.

Na stranici udruge Lassie moći ćete vidjeti i oglase za udomljavanje mačaka i pasa u našoj okolici, kao i različite edukativne tekstove o vođenju brige o kućnim ljubimcima.

Samo kastracija i udomljavanje spašavaju živote. Budite spasitelj životinja. Kastrirajte, besplatno je.
Svi ste pozvani da nam pomognete učiniti Belišće, Valpovo i prigradska naselja ljepšim mjestima za život. U tom ljepšem mjestu za život, ljudi pomažu životinjama.

Tea Lovrečić
Dijana Klešćik
Iva Bačmaga

lassieracuni@gmail.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)