Osječani dočekali Novu godinu na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Na prepunom Trgu Vatroslava Lisinskog u obnovljenoj Tvrđi Osječani su ispratili Staru i dočekali Novu godinu. Za odličnu atmosferu pobrinuo se Parni valjak, a svojim se sugrađanima kao i brojnim gostima u ponoć obratio i osječki gradonačelnik Ivan Radić poželjevši im sretnu i uspješnu 2024. uz obilje zdravlja, sreće, ljubavi i mira. Na pozornici su mu se pridružili i predsjednik Gradskoga vijeća Tihomir Florijančić, te zamjenici Dragan Vulin i Jasenka Crnković – prenosi Grad Osijek.

„Svim Osječankama i Osječanima, ali i svim građanima Hrvatske želim sretnu i uspješnu 2024.-tu godinu, te obilje zdravlja, sreće, ljubavi i mira.  

Grad Osijek iza sebe ostavlja izuzetno uspješnu 2023. godinu. Godinu  u kojoj smo povukli najviše sredstava iz fondova EU, u kojoj smo najbolji po odvojenom prikupljanju komunalnoga otpada, u kojoj smo doveli najveću privatnu investiciju u grad Osijek unazad 30 godina, u kojoj smo upisali rekordan broj djece u vrtiće tako da možemo reći jednu uistinu uspješnu godinu prema svim gospodarskim pokazateljima koji su najbolji u posljednjih 15.-ak godina.

No tu za nas nema stajanja. Nastojat ćemo raditi jednakim tempom i smjerom kojim smo radili do sada kako bi naš grad bio što bolje i što kvalitetnije mjesto za život.“- izjavio je gradonačelnik Radić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)