Baka Ljuba iz Orljavca kod Požege proslavila 104. rođendan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Najstariji stanovnik odnosno stanovnica Požeško-slavonske županije, a možda i Slavonije, baka Ljuba Mihaljević iz Orljavca, proslavila je svoj veliki 104. rođendan – prenosi Požeški.hr.

Ove godine proslava je trajala čak četiri dana, a baka Ljuba koja zrači radošću, uživala je u prisutnosti obitelji i prijatelja koji su došli u čestitare. Očaravajući sve impresivnim pričama iz mladosti i djetinjstva, baka Ljuba s lakoćom premošćuje jaz između prošlosti i sadašnjosti, pronalazeći humor čak i u usporedbi vremena nekad i danas. Njezina želja za životom i smijeh, inspiracija su svima koji imaju privilegiju sudjelovati u njezinom životu.

Baka Ljuba Mihaljević (rođ. Markanjević) svoje korijene vuče iz Zakorenja, točnije iz Daranovaca gdje je rođena davne 1920.-te godine. U Orljavac se udala 1945. godine.
Baka se svakog dana budi točno u 6:00 sati, a ide spavati već u 19:00. Po pitanju hrane, bira isključivo domaće proizvode, a svakog dana popije čašu piva.
Slavljenici ovim putem možemo samo poželjeti još puno rođendana u zdravlju, sreći i veselju. Stoga baka Ljubo, 105. pa opet!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)