Općina Vladislavci obilježila svoj Dan i 26. rođendan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, održanom danas 17. svibnja 2024. godine u Društvenom domu u Vladislavcima, proslavljen je Dan Općine Vladislavci. Uz općinske vijećnike i načelnika Marjana Tomasa, na sjednici je bio i obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić ujedno i izaslanik predsjednika Vlade RH, kao i mnogi načelnici općina iz Osječko-baranjske županije te predstavnici društvenog života Općine i drugi gosti – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Svim mještankama i mještanima Općine čestitam njihov Dan i 27. rođendan. Vladislavci su općina koja ima izvrsnu suradnju s Osječko-baranjskom županijom, a posebno pohvaljujem njihovu socijalnu osjetljivost i projekte kojima značajno poboljšavaju kvalitetu života svojih stanovnika. Neki od njih su i sufinanciranje kamate na stambene kredite, potpore za doseljavanje te sufinanciranje medicinski potpomognute oplodnje, a svi ovi projekti zaista su jedinstveni ne samo u našoj županiji već i šire – kazao je obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić.

Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas naglasio je kako nizom mjera i potpora nastoje brinuti o svim dobnim skupinama društva, vodeći se željom za neprestanim rastom i razvojem. – Različitim subvencijama, stipendijama i poticajima želimo doprinijeti očuvanju naših sela, ali i razvoju čitave zajednice, prije svega u demografskom, ali i svakom drugom smislu. Drago mi je da danađnji dan možemo proslaviti i s dragim prijateljima naše Općine, poput gostiju iz susjedne Bosne i Hercegovine i Srbije s kojima provodimo projekte prekogranične suradnje, a sve u interesu hrvatskog naroda ondje – zaključio je Tomas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)