Održano 14. županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži Osječko-baranjske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U organizaciji Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije, u nedjelju, 18. lipnja 2023. godine, na nogometnom stadionu NK „HAJDUK“ u Popovcu, održano je 14. županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži Osječko-baranjske županije. Na natjecanju je nastupilo 78 odjeljenja vatrogasne djece starosti od 6 do 12 godina (vatrogasni pomladak) te mladeži starosti od 12 do 16 godina iz 59 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Osječko-baranjske županije. Pravo nastupa na županijskom natjecanju sve su ekipe ostvarile osvajanjem prvih mjesta na općinskim i gradskim vatrogasnim natjecanjima. Natjecanju su nazočili zamjenik župana Josip Miletić te zamjenik načelnika stožera CZ OBŽ Mladen Pejić – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Izuzetno mi je drago vidjeti ovoliko okupljenih sudionika, mladih vatrogasaca kojima se zahvaljujem na njihovom nesebičnom radu i trudu. Upravo zahvaljujući njima vatrogastvo ima svjetlu budućnost u našoj županiji – kazao je Miletić.

Natjecanje se sastojalo od svladavanja prepreka i obavljanja raznih zadataka koji uključuju vatrogasnu opremu te trčanja štafete s preprekama a u svemu je sudjelovalo 9 natjecatelja po odjeljenju.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)