Neprekidno prijateljstvo PP Belišće i PP Pag

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U gradu Pagu na malonogometnom igralištu u subotu je odigrana revijalna utakmica između policijskih službenika Policijske postaje Pag i Policijske postaje Belišće.

Tijekom ožujka 2023. godine policijski službenici Policijske postaje Pag su već 17. godinu zaredom posjetili Policijsku postaju Belišće, a sada su se tijekom proteklog vikenda načelnik i policijski službenici Policijske postaje Belišće odazvali pozivu.

Ovo prijateljstvo započelo je na inicijativu sada već umirovljenog policijskog službenika Policijske postaje Belišće, koji je otišao na ispomoć tijekom ljetne turističke sezone kada se provodi akcija „TURS“ u priobalnim područjima tj. projekt „Sigurna turistička destinacija“.

Policijski službenici boravili su na Pagu četiri dana, gdje su posjetili razne kulturne i turističke manifestacije te je odigrana i tradicionalna revijalna nogometna utakmica.

Za napomenuti je da su tijekom ove turističke sezone u Policijskoj postaji Pag bila raspoređena na ispomoć tri policijska službenika i jedna policijska službenica iz Policijske postaje Belišće.

Ovo prijateljstvo nastaviti će se i tijekom mjeseca ožujka/travnja 2024. godine dolaskom policijskih službenika Policijske postaje Pag u Belišće – prenosi PU osječko-baranjska.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)