Na Biljskoj cesti zaustavljen 32-godišnji biciklist s 2,42 promila

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede dok je u jednoj prometnoj nesreći nastala materijalna šteta.
 
Prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek.
 
U nadzoru prometa zatečeno 18 alkoholiziranih vozača
Na području PU osječko-baranjske od 17. do 19. studenoga evidentirano je 18 vozača (15 vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Biciklom upravljao s 2,42 promila
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u subotu oko 22,40 sati na Biljskoj cesti kada je u nadzoru prometa zatečen 32-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,42 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Osim alkohola evidentirano još 185 prekršaja
U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirano je još 185 prekršaja od kojih je 71 prekršaj prekoračenja brzine, 19 nekorištenja sigurnosnog pojasa, sedam nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava, jedan prekršaj upravljanja pod zabranom te 86 ostalih prekršaja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)