Mihael Žaper napustio NK Osijek

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


NK Osijek i HNK Hajduk postigli su dogovor o transferu Mihaela Žapera u redove splitske momčadi s kojom je dosadašnji veznjak Bijelo-plavih potpisao višegodišnji ugovor. Za Osijek je proteklih godina skupio 147 nastupa i postigao 18 golova, igrajući na pozicijama zadnjeg veznog i(li) stopera. Debitirao je s Interom u Zaprešiću, u svibnju 2016., kada je zabio i svoj prvi pogodak u nacionalnom prvenstvu – prenosi NK Osijek.

Dugo poznajem Mihaela, pratio sam njegov igrački put od mlađih kategorija Osijeka preko druge momčadi pa sve do sada kada je postao prvotimac. Hvala mu na svemu što je pružio za naš klub. Imao je dvije opcije za nastavak karijere, odabrao je onu koju je procijenio boljom za svoju budućnost. Za nas je to završena priča, okrećemo se ulaznim transferima, radimo paralelno na više strana i vjerujemo da ćemo uskoro obradovati navijače nekim novim imenom u našem rosteru, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od kluba u kojem je ponikao oprostio se i Mihael Žaper.

Da, došlo je vrijeme rastanka. Odlučio sam se za novi izazov, a rastati se s Osijekom sigurno nije lako i jednostavno, nakon svega što smo prošli zajedno. To je klub u kojem sam igrački sazrijevao, uz koji me veže puno toga lijepoga i u kojem sam dočekao svoju šansu. No, u profesionalizmu postoje trenutci kada se donose odluke poput ove, kada se nađemo na nekakvoj prekretnici i tražimo nešto novo. Želio bih se zahvaliti svima s kojima sam godinama dijelio svlačionicu, prvo u Gradskom vrtu, a u posljednje vrijeme na Opus Areni, trenerima s kojima sam radio, svim ljudima u Klubu i navijačima koji dolaze na tribine i bodre momčad, što će sigurno činiti i dalje. Osijeku želim sreću i uspješan nastavak sezone, rekao je Žaper na odlasku iz rodnog grada na Dravi.  

Mihaelu hvala na onome što je pružio u dresu NK Osijek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)