Marko Slivka NAJOSMAŠ 2023 prema izboru čitatelja Glasa Slavonije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Dvadesetu godinu zaredom održan je projekt Glasa Slavonije i poslovnih partnera, „Osječki osmaši 2022./2023.“ u sklopu kojeg su danas (15. lipnja 2023. godine) dodijeljene nagrade najboljim učenicima. Prema izboru čitatelja lista NAJOSMAŠ 2023, postao je Marko Slivka iz 8.b razreda OŠ Vijenac, koji je osvojio prijenosno računalo. Marka zanimaju informatika, fizika i matematika, dugi niz godina bavio se gimnastikom, a trenutno trenira nogomet u klubu NK Olimpija. Uz predstavnike poslovnih partnera i djelatnike Glasa Slavonije, svečanoj dodjeli nagrada nazočili su zamjenik župana Josip Miletić, i predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Tihomir Florijančić – prenosi Osječko-baranjska županija.

– Lijepo je svjedočiti uspjehu vrijednih osječkih osmaša u trenutku kad završavaju s jednim poglavljem života, a otvaraju drugo. Pred njima su sada upisi u srednju školu, a sve ono što su do sada postigli treba im biti poticaj za naredno razdoblje, u kojem će, siguran sam, nastaviti vrijedno raditi na ostvarenju svojih snova i ciljeva – kazao je Miletić i dodao da će im Osječko-baranjska županija biti podrška na tom putu.

Zamjenik glavnog urednika Glasa Slavonije Mario Mihaljević naglasio je kako se nada da će prilog „Osječki osmaši“ učenicima ostati kao trajni podsjetnik na prva prijateljstva, ljubavi i lijepe školske dane.

– Škole su više od udžbenika i učionica, one nas spajaju i povezuju, a iako su današnji osmaši završili jedan dio svog školovanja, pred njima je novo razdoblje u kojem će stvarati prijateljstva i uspomene za cijeli život. U ime svih kolega iz Glasa Slavonije čestitam svim dobitnicima nagrada – zaključio je Mihaljević.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)