Ljubičasti osvojili i drugi memorijalni turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Već tradicionalno se tijekom ljeta na stadionu NK Olimpija odigrava memorijalni turnir u spomen na pokojnog Vladu Liovića, istaknutog osječkog nogometnog djelatnika i uspješnog trenera. Prilika je to da se na istome mjestu okupe klubovi koje je Vlado trenirao, a tako je bilo i ove godine. U Donjem gradu su, uz domaćina Olimpiju, nastupili Đakovo Croatia, našički NAŠK i Grafičar Vodovod.

Prvoga dana su Našičani bili bolji od Đakovčana u zanimljivom ogledu koji je završio rezultatom 5:3, dok su Ljubičasti svladali gradskog rivala iz Podgrađa s 2:0. U susretu za treće mjesto „grafičarci“ su pobijedili Đakovo s 2:1, da bi u finalnom dvoboju Olimpija boljim izvođenjem jedanaesteraca dobila NAŠK ukupnim rezultatom 6:5. Prije raspucavanja s bijele točke bilo je neriješeno 1:1. Tako su Donjograđani u kratkom vremenskom razdoblju osvojili i drugi turnir, budući da su prethodno bili najuspješniji i na Memorijalu Antuna Batinića na igralištu Kraj Drave.

Najboljim igračem proglašen je mladi Ivan Jeremijaš iz pobjedničke momčadi dok je njegov klupski kolega Antonio Glibota dobio vratarsku nagradu. Najviše je pogodaka postigao Mihael Kuzminski iz redova NAŠK-a.

FOTO: Nogometni klub Olimpija

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)