Kujundžić krenuo s Brokerima u novu sezonu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Košarkaši Vrijednosnica Osijek krenuli su s pripremama za novu sezonu koju će ponovno odraditi u Prvoj hrvatskoj ligi. Nažalost, plan ekspresnog povratka u Premijer ligu u prošloj natjecateljskoj godini nije uspio, no u klubu nisu uslijed toga očajavali, nego se okrenuli onome što ih čeka od sljedeće jeseni. Cilj će ponovno biti plasman u elitni razred, a kormilo je, nakon odlaska Srđana Helbicha, povjereno Domagoju Kujundžiću, dobro poznatom treneru osječkim ljubiteljima košarke. Naime, on je već vodio Brokere s klupe i rado je prihvatio poziv da se vrati u Gradski vrt – prenosi Sport Osijek.

„Jako mi je drago što sam ponovno ovdje, u klubu za kojega smatram da je odlično organiziran i na čijem je čelu čovjek koji nesebično ulaže svoj novac u košarku i to već dugi niz godina. Nadam se da ćemo se vratiti tamo gdje nam je i mjesto i svakako ćemo učiniti sve da se u Slavoniji ponovno igra vrhunska košarka“, rekao je Kujundžić.

Što se tiče igračkog kadra kojega će imati na raspolaganju, izvjesno je da će biti još novih lica uz američkog razigravača Makaija Ashtona Langforda koji dolazi iz sveučilišne košarke i iskusnog centra (208 cm) Mladena Primorca, pojačanje iz redova KK Bosco. U Osijek se vratio i krilni domaći igrač Robert Kujundžić čija je posljednja destinacija bilo Škrljevo. Osim njih, stručnom stožeru su na raspolaganju kapetan Veljko Budimir, Kristijan Vladović, Tadej Tomljenović, Vuk Dmitrović, Fabian Šiško, Gabrijel Flanjak, Nikola Martinović kao i juniori Ernest Tomić, David Czersky, Riko Štebih, Filip Stojčić, Luka Šipka i Mata Vidaković. Na treninzima je i Filip Krajina, koji bi se također mogao i službeno vratiti u VROS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)