Kohorta uz BBB: Nitko ne spominje da su izbodeni i kroz kakvu torturu sve prolaze

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U masovnoj tučnjavi u Ateni , u ponedjeljak navečer, život je izgubio 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris. Policija je privela 104 huligana, od čega je 97 hrvatskih državljana. 

Navijači Dinama privedeni su i zadržani u neljudskim uvjetima bez da je izbodenim navijačima pružena liječnička njega navode iz BBB.

Tom prigodom riječi podrške šalje i Kohorta:

“PODRŠKA BBB-ima.

Svi smo upoznati sa situacijom koja se odvija u Grčkoj, plasirane su različite priče, mediji doslovno sotoniziraju dečke koji se trenutno nalaze u Grčkoj. Razno razni mediji serviraju nam laži svakog dana, a nitko se ne pita kako je našim ljudima koji se trenutno nalaze tamo. Nitko nije spomenuo kako je nekoliko Bad Blue Boysa izbodeno, a nitko im nije pružio medicinsku pomoć, nitko nije spomenuo kroz kakve sve torture oni prolaze, a nije ni dokazano da su krivi za smrt Grka. Mi nećemo mirno stajati i šutiti promatrajući ovu situaciju. BBB imaju našu najveću podršku, u istoj situaciji možemo se i mi nekada u budućnosti naći. Moramo probiti medijsku blokadu, ljudima je potrebna svaka pomoć. Molimo sve da podjele ovu objavu da čitava država čuje.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)