Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Energetskom obnovom obiteljskih kuća moguće je uštedjeti na režijama od 30 do 60%, povećati udobnost stanovanja, ali i očuvati okoliš.

Znate li da za obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Na stranicama www.fzoeu.hr od 13. ožujka kreće novi Javni poziv za sufinanciranje projekata energetske obnove. Poziv je ove godine vrijedan rekordnih 120 milijuna eura, a vlasnici obiteljskih kuća će za mjere toplinske zaštite, zamjene stolarije te korištenje obnovljivih izvora energije moći dobiti najviše do 62.120,00 eura po prijavi.

Tko se sve može prijaviti i kako, možete saznati na besplatnoj radionici koja će se održati u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. godine, s početkom u 17.00 sati u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska ul. 4) u Osijeku.

Nazočnima na radionici, predstavnici Fonda će pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije, kao i način prijave. Nakon radionice građani će imati priliku postavljati konkretna pitanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)