Jurišić: Došao sam u veliki hrvatski klub

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Naš novi lijevi bočni stigao nam je iz slovenske Mure, a s nama je potpisao dvoipolgodišnji ugovor – piše NK Osijek.

Roko Jurišić prvi se od novih imena među Bijelo-plavima pridružio suigračima na početku priprema za drugi dio sezone. Prošao je liječnički pregled i potpisao dvoipolgodišnji ugovor s NK Osijek koji stupa na snagu početkom prijelaznog roka 18. siječnja. Ovaj 22-godišnji lijevi bočni dolazi nam iz slovenskog prvoligaša Mure za koju je tijekom minule jeseni odigrao 16 utakmica i postigao jedan pogodak. Rođen je 28. rujna 2001. u Zagrebu, a prošao je mlađe kategorije Samobora, Zagreba i Dinama. Potom je jedno vrijeme proveo u Rijeci i Hrvatskom dragovoljcu, da bi prije godinu dana potpisao za austrijski Ried iz kojega je prošloga ljeta prešao u Muru.

Od prvog treninga opravdati povjerenje

Igrao je uz Gvardiola Šutala u europski vrlo uspješnoj juniorskoj generaciji Dinama, kao i za reprezentativne selekcije Hrvatske od U-16 do U-20. Dolazak u Osijek Roko smatra novim iskorakom u igračkoj karijeri.

Upravo tako, vjerujem da će se takvim i pokazati razdoblje koje će ovdje provesti. Poznato je što NK Osijek znači u hrvatskim okvirima i na taj način i doživljavam svoj dolazak među Bijelo-plave. Želim od prvog treninga i prve utakmice početi opravdavati povjerenje i samo neka me posluži zdravlje, a ostalo je već na meni. Momčad je iskusna i kvalitetna i ne sumnjam da ćemo ostvariti ono što se od nas očekuje do kraja sezone, kratko je izjavio Jurišić i odmah se priključio treninzima svojih novih suigrača.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)