Josip Ergović je novoizabrani predsjednik Sportske zajednice Osječko-baranjske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u Osijeku, danas je održana izborna sjednica skupštine Sportske zajednice Osječko-baranjske županije na kojoj su, između ostaloga, birana tijela Zajednice za novo četverogodišnje razdoblje. Na početku sjednice okupljenima se obratio obnašatelj dužnosti župana Mato Lukić koji je naglasio kako će i novoizabrano vodstvo imati podršku Osječko-baranjske županije, kao i do sada, zahvalivši se pri tome Zvjezdani Tumi – Pavlov na dugogodišnjem sportskom djelovanju. Odlučeno je danas, kako će ju nakon 16 godina na tom mjestu zamijeniti Josip Ergović – prenosi Osječko-baranjska županija.

Čestitku i zahvalu novoizabranom predsjedniku, odnosno bivšoj predsjednici Sportske zajednice uputio je i zamjenik župana Josip Miletić koji je naglasio kako su sve odluke na današnjoj sjednici donesene jednoglasno. – Čestitam svim članovima Izvršnog i Nadzornog odbora na izboru te im želim puno uspjeha u radu. Uvjeren sam kako će sve sastavnice osječko-baranjskog sporta dati puni doprinos ove godine kada smo Europska regija sporta – kazao je Miletić.

Dosadašnja predsjednica Zvjezdana Tuma – Pavlov istaknula je kako joj proteklih 16 godina, koliko je bila na čelu Zajednice, ostaje u jako lijepom sjećanju, a planira i dalje, kaže biti uz sport.

– Zahvaljujem se svim članovima skupštine što sam jednoglasno izabran za predsjednika Sportske zajednice OBŽ, a posebno se zahvaljujem bivšoj predsjednici gđi. Tumi – Pavlov na izvrsnom radu u prethodnom razdoblju. Osobno, imam puno volje i motiva da nastavimo s ravnomjernim razvojem sporta u Osječko-baranjskoj županiji – zaključio je novoizabrani predsjednik Sportske zajednice OBŽ Josip Ergović.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)