Jedinstvena poslovna prilika za vozače B kategorije!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Započinje nova prilika za sve entuzijastične vozače u potrazi za izazovnim i stimulativnim poslom! Ako imate vozačku dozvolu B kategorije i želite raditi u Njemačkoj, imamo odlične vijesti za vas. Tvrtka koja surađuje s renomiranim DPD-om u Munchenu traži radnike vozače za dostavu paketa od ponedjeljka do petka.

Jeste li spremni započeti novu karijeru koja nudi stabilnost, odgovornost i priliku za razvoj vaših vozačkih vještina? Ako je odgovor “da”, nastavite čitati i saznajte više o ovoj izvanrednoj ponudi.

Što je potrebno za ovu poziciju? Prvenstveno, imate vozačku dozvolu B kategorije. Pored toga, trebate imati dobro snalaženje u radu s navigacijom kako biste što brže i učinkovitije dostavljali pakete. Pedantnost i odgovornost su također važne osobine koje tražimo kod naših budućih radnika. Spremnost na timski rad i izvrsne komunikacijske vještine bit će ključne za uspješno obavljanje ovog posla.

Iako je poželjno poznavanje njemačkog jezika, to nije apsolutni uvjet. Tvrtka je otvorena za kandidate iz različitih zemalja i pružit će vam podršku tijekom vaše prilagodbe u novom okruženju.

Kada je riječ o smještaju, tvrtka vam nudi sjajnu opciju. Postoji mogućnost smještaja za radnike po pristupačnoj cijeni od 400€. To vam omogućuje siguran i ugodan dom tijekom vašeg rada u Munchenu.

I što je najbolje od svega? Tijekom prvih 6 mjeseci vašeg rada, tvrtka će vam osigurati minimalnu netto plaću od 1.800€. No, s obzirom na vašu predanost i rezultate, ta se plaća može i znatno povećati. Imate priliku ostvariti više nego što očekujete!

Pozivamo sve zainteresirane iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i drugih zemalja da iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Vaše se prijave primaju putem e-mail info@una-transport.de. Požurite i prijavite se kako biste osigurali svoje mjesto u ovoj izazovnoj i nadahnjujućoj prilici, možete to učiniti i na sljedeće brojeve telefona putem poziva, poruke ili aplikacije whatsApp – +4917621437036 Bruno +49 178 8451960 Jasmin.

Započnite svoju vozačku karijeru u Njemačkoj već danas i postanite važan dio tvrtke koja se bavi dostavom paketa u suradnji s DPD-om. Očekujte stabilnost, priliku za rast i razvoj te izvrsne radne uvjete. Vaša budućnost kao vozača dostave čeka na vas u Munchenu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)