Izaslanstvo Republike Albanije u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece sa suradnicima jučer je ugostio veleposlanika Republike Albanije u Republici Hrvatskoj njegovu ekselenciju Riza Poda, zamjenicu veleposlanika Almu Kasa, počasnog konzula u RH Basria Halitia i prevoditelja Ivia Peremtia.

Tijekom radnog sastanka razgovaralo se općenito o stanju sigurnosti na području Policijske uprave osječko-baranjske, broju državljana Republike Albanije koji borave na području uprave i drugim pitanjima koja se tiču života Albanaca na području naše županije.

Veleposlanik Republike Albanije u Republici Hrvatskoj njegova ekselencija Riza Poda zahvalio se na dosadašnjoj suradnji i pravovremenoj razmjeni informacija. Iskazao je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te je izjavio da će i dalje nastaviti suradnju s Policijskom upravom osječko- baranjskom.

Na kraju sastanka veleposlanik Republike Albanije u Republici Hrvatskoj i načelnik policijske uprave usuglasili su se da nema otvorenih pitanja te su iskazali zadovoljstvo održanim sastankom.
Uz načelnika uprave na sastanku su sudjelovali zamjenik načelnika Dario Premec i  načelnica Sektora za granicu Dubravka Vilhelm – priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)