Gradonačelnik Radić obišao radove na Sportskom centru Olimpija

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Osječki gradonačelnik Ivan Radić obišao je radove na Sportskom centru Olimpija u Donjem gradu. Riječ je o kompletnoj rekonstrukciji Sportskoga centra u koju je uloženo 50 tisuća eura – prenosi Grad Osijek.

„Radovi su u punom jeku. Idu planiranom dinamikom. Nakon dugog, dugog niza godina obnavlja se igralište na Olimpiji. Klub koji ove godine slavi svoju 100.-tu obljetnicu postojanja. Klub kojemu Grad pomaže, baš kao i ostale naše klubove. Odlučili smo obnoviti i ovo igralište za mali nogomet i rukomet. Kao što znate, ovdje se često igra mali nogomet, ali postoji i ženski rukometni klub.“- istaknuo je gradonačelnik Radić te dodao da je  
postavljen novi asfalt, izgrađene su tribine sa stolicama, obnovljene su svlačionice, klupe i reflektori te postavljena zaštitna ograda.  

Sportskim centrom Olimpija upravlja gradska tvrtka Športski objekti.

„Ponosan sam što smo uz podršku Grada Osijeka krenuli obnavljati Olimpiju u kojoj se  nalaze i izbjeglice iz Ukrajine. Športski objekti prisutni su svakodnevno i ovdje i u svim drugim našim klubovima, i moram reći kako imamo veliku podršku gradonačelnika Radića te investiramo u niz igrališta i dvorana, što daje veliku dodatnu vrijednost gradu Osijeku, jer vidimo koliko je sportskih događaja u gradu kojim ga promoviramo ne samo u Hrvatskoj nego i izvan njezinih granica – rekao je direktor Športskih objekata Robert Seligman.

„Gradonačelnik i gradske službe pokazali su se u zaista pravom svjetlu i sada napokon dobivamo novu vizuru cijelog kompleksa. To nam puno znači te vjerujem kako će se ovdje okupljati još više mladih nego ranije – rekao je predsjednik Vijeća GČ Donji Grad Frano Barać.  

Obnovljeni Sportski centar će, kako je najavio gradonačelnik Radić,  biti otvoren do 15. lipnja kada započinje 20. izdanje turnira “3 Kornera Penal”.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)