Gradonačelnik Radić na otvorenju Svjetskog kupa u gimnastici Dobro World Cup

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Osijek već se pozicionirao kao domaćin velikih sportskih priredbi i susreta, a Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku otpočetka daje svoju podršku. Tako je i ove godine, na jubilarnom 15. izdanju Dobro World Cupa, koji se u dvorani Gradski vrt održava od 4. do 7. travnja – prenosi Grad Osijek.

U Osijek je došlo više od 100 svjetskih gimnastičara i gimnastičarki, među kojima i nositelji olimpijskih, svjetskih i europskih odličja, a  hrvatsku reprezentaciju sastavljenu od devet sportaša predvode srebrni olimpijci Tin Srbić i Filip Ude te Osječanin Aurel Benović.

Prva finalna natjecanja održala su se u subotu, 6. travnja, a potporu hrvatskim gimnastičarima došli su pružiti i osječki gradonačelnik Ivan Radić, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić te zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Mato Lukić.

„ DOBRO World Cup je među top 5 sportskih manifestacija u Hrvatskoj na što smo mi izuzetno ponosni. Ovdje su gimnastičari iz 30-ak zemalja, i ono što je važno za reći da će se televizijska slika iz Osijeka ovih dana gledati u 700 tisuća kućanstva diljem svijeta tako da bolju promociju za grad Osijek ne možemo ni zamisliti. DOBRO World Cup je samim tim jedan od brandova Grada Osijeka koji podupire ovu manifestaciju.“- izjavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić te je zaključio  da Grad Osijek daje podršku Svjetskom kupu u gimnastici DOBRO World Cup da postane kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Osječki gradonačelnik Radić uručio je odličja najboljim gimnastičarkama u preskoku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)