Grad Osijek i DKolektiv osvojili prestižnu nagradu European Social Services Awards

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Osijek i DKolektiv osvojili su prestižnu nagradu European Social Services Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima za projekt Društveni atelje. Tom prigodom zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković u srijedu je primila predstavnike udruge Dkolektiv s kojima je održala sastanak te im zahvalila za njihovo djelovanje i projekte koje provode u gradu – javlja Grad Osijek.

– U kategoriji od 23 grada, velika je stvar što je nagrada otišla u Hrvatsku i grad Osijek. Planiramo nastaviti suradnje s udrugama u Osijeku koje potiču razvoj zajednice i društveno odgovorni rad poput Dkolektiva – rekla je zamjenica gradonačelnika Crnković.

Izvršna direktorica Dkolektiva Lejla Šehić Relić naglasila je kako Društveni atelje nije samo projekt, već posvećenost stvaranju pozitivnih promjena u gradu Osijeku.

Nikica Torbica iz Dkolektiva rekao je kako je ovo 3. nagrada za Društveni atelje i da njihov rad nije fokusiran na nagrade, ali su im potvrda da je njihov rad cijenjen s objektivne strane i to ih motivira da nastave istim entuzijazmom.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)