Adrenalinski ispunjen Jet Ski vikend ponovno u Osijeku!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nakon adrenalinske akcije koju nam je pružila „Formula Future Championship” u srpnju, ovaj će vikend Drava i osječka Promenada ponovno biti mjesto gdje će svoje vještine pokazati najbolji vozači jet skija iz 10 regionalnih zemalja. Sve će započeti već večeras s početkom u 18:30 sati kada će se u sklopu Osječke ljetne noći održati FreeStyle vožnje koje će zasigurno zaokupiti pažnju ne samo građana našeg grada koji će se naći na Promenadi, već i onih koji su odabrali naš grad kao svoju ljetnu destinaciju – prenosi Sport Osijek.

Današnji dan također će biti rezerviran za vježbu i upoznavanje sa stazom na lijevoj obali Drave (Copacabana), dok će subota 26. kolovoza i nedjelja 27. biti dani samih utrka, ulaz na utrke je besplatan. Alpe Adria Jet Ski Tour organizira Aqua Events uz potporu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, TZ Osijek, Hrvatskog Jet Ski saveza, Jet Ski kluba Osijek te UIM-a (Nacionalni savez motonautike iz Monaca).

Vjerujemo kako će se naš grad opet pokazati kao dobar domaćin i da će privući veliki broj publike kako na FreeStyle priredbi tako i na samim danima utrka.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)