47-godišnjak provaljivao, krao i palio

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak  počinio dva kaznena djela „Teška krađa” i ”Oštećenje tuđe stvari“.
 
Naime, sumnja se da je 47-godišnjak iz Osijeka jučer između 00,23 i 01,55 sati izazvao požar u nenastanjenoj kući u vlasništvu 50-godišnjaka iz Višnjevca. Očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja, obavila je očevid na mjestu događaja kojom prilikom utvrđeno je da je 47-godišnjak provalio ulazna vrata nenastanjene kuće, gdje je prinošenjem otvorenog plamena (svijećom) izazvao požar, kojom prilikom se proširio na gorive predmete i dijelove kuće. Nastala materijalna šteta se cijeni na 5.000 eura. Požar su ugasi pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka.
 
Ujedno je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je u lipnju prošle godine provalio u garažu koja vodi u podrumske prostorije kuće u Osijeku iz koje je ukrao motokultivator, bakreni kazan, kosilicu i građevinska kolica, čime je vlasniku počinio štetu od oko 2.000 eura.
 
Protiv osumnjičenog slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)