46-godišnjak na vikendici u okolici Osijeka pucao iz vatrenog oružja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 46-godišnjak počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prekršaj iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 
Naime, policijski službenici II. policijske postaje Osijek 6. travnja zaprimili su dojavu da se iz smjera vikendica na širem području Osijeka čuju pucnjevi iz vatrenog oružja. Izlaskom na mjesto događaja dojava je potvrđena te je utvrđeno da je 46-godišnjak ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.
 
Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 46-godišnjak tijekom koje je pronađen i uz potvrdu oduzet jedan pištolj i tri puške te više komada raznog streljiva za koje je 46-godišnjak posjedovao oružane listove. Uz navedeno pronađena je i oduzeta jedna zračna puška, jedna prazna puščana patrona, jedanaest čahura te nekoliko drobilica od  kojih se u jednoj nalazila manja količina marihuane.
 
Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku dok mu je zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izdan prekršajni nalog.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)