Nataša Tramišak biti će kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Oko 1500 izaslanika stiglo je na 21. Opći sabor HDZ-a koji je u nedjelju počeo u Šibeniku, izborom novog Predsjedništva i Nacionalnog odbora završit će se unutarstranački izbori, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković podnijet će izvješće o radu stranke od posljednjeg sabora.

Na Općem saboru, HDZ će zaključiti ciklus unutarstranačkih izbora i izabrati novo Predsjedništvo i Nacionalni odbor. Prije toga će izmijeniti Statut kojim će se broj članova Predsjedništva povećati s 10 na 21 – po jedan član iz svake županije i Grada Zagreba.

Na 21. Općem saboru HDZ-a potvrđena je i informacija koja je u posljednje vrijeme kolala Osječko-baranjskom županijom, a to je ime kandidata, odnosno kandidatkinje za funkciju županice OBŽ na predstojećim lokalnim izborima 2025. godine

Bivša ministrica regionalnog razvoja i EU fondova, a trenutno saborska zastupnica Nataša Tramišak, prilikom dolaska potvrdila je da će biti kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije.
“Prihvatila sam jer smatram da mogu još puno doprinijeti radu županije. S punom energijom i snagom željno iščekujem lokalne izbore”, istaknula je.

VIŠE S WEBA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)