U Osijeku održan Jesenski skup upravitelja nekretninama

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U organizaciji Udruge „Upravitelj“, ovogodišnji Jesenski skup upravitelja nekretninama održava se u razdoblju od 10. do 12. listopada 2024., prvi put na dvije lokacije – u Osijeku i Slavonskom Brodu pa je tako radni dio skupa održan u Osijeku u hotelu Waldinger – prenosi Grad Osijek.

Udruga „Upravitelj“ najveća je udruga u Hrvatskoj koja, također, okuplja i najveći broj upravitelja iz cijele Hrvatske, a 25 godina postojanja postala je relevantno centralno mjesto za sve teme vezane uz upravljanje zgradama.

Ovogodišnji skup će se baviti s dvije teme: zakonom o upravljanju i održavanju zgrada koji je dobio zeleno svjetlo Vlade i ide u saborsku proceduru te o viziji Udruge za narednih 10 godina kako bi mogli odrediti daljnje smjernice djelovanja.

Domaćin ovogodišnjeg Jesenskog skupa je upraviteljska tvrtka iz Osijeka Zavod za stanovanje d.o.o., a domaćinu se u organizaciji pridružila i upraviteljska tvrtka Đuro Đaković stan iz Slavonskog Broda.

Uime Grada Osijeka, skup je podržala zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković.

„Drago nam je da je grad Osijek ove godine domaćin upravitelja nekretninama iz cijele Hrvatske. Naš Zavod za stanovanje je domaćin i na to smo izrazito ponosni obzirom da trenutno imamo novu zakonsku regulativu u upravljanju i održavanju zgrada. Upravo ovakvi skupovi, međusobna razmjena iskustava i znanja će se odraziti na kvalitetniji život naših građana i svih gradova Republike Hrvatske. Podržavamo ovakve skupove i svima želimo ugodan boravak u gradu Osijeku, što bolju razmjenu znanja i iskustava kako bi naši građani u svim gradovima bilo što zadovoljniji.“, rekla je zamjenica Crnković.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)