Pijani 28-godišnjak iz Đakova zaustavljen s 2,79 promila

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Foto: Mateo Pejaković

Foto: Mateo Pejaković


Na području PU osječko-baranjske jučer je u nadzoru prometa evidentirao šest vozač osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

ĐAKOVO – Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 22,40 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen je 28-godišnji vozač osobnog automobila.  

Obavljenim alkotestiranjem evidentirano mu je 2,79 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. 

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

BILJE – U Bilju u 15,58 sati u nadzoru prometa zaustavljen je 44-godišnji vozač osobnog automobila, kojem je alkotestom utvrđeno 1,86 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. 

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6.

OSIJEK – Na državnoj cesti broj 7 u 19,55 sati u nadzoru prometa evidentiran je 42-godišnji vozač osobnog automobila, koji je upravljao vozilom 1,41 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. 

BELIŠĆE – U Belišću je u nadzoru prometa  zaustavljen 27-godišnji vozač osobnog automobila. Obavljenim alkotestiranjem evidentirano mu je 1,41 promila alkohola u krvi. 

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 9 mjeseci i 4 boda. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)