Vinarija KUTJEVO ponosni sponzor 309. Sinjske alke

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Prepoznajući izniman kulturološki i društveni značaj Sinjske alke, jedinstvenog hrvatskog viteškog nadmetanja, vinarija KUTJEVO s ponosom sponzorira alkara. Ovogodišnja 309. Sinjska alka održat će se 4. kolovoza, a iz vinarije KUTJEVO pripremaju i selekciju vrhunskih te premium vina koja će se služiti u sklopu popratnih VIP događanja.

“Vinarija KUTJEVO se na ovaj način povezuje s najznačajnijim kulturno-povijesnim događajem u Dalmaciji, ali i šire. Izuzetna nam je čast što smo postali dio alkarske priče. Alka nije samo viteška igra, to je i očuvanje hrvatske baštine, povijesne i kulturne, a upravo spomenute vrijednosti njeguje vinarija koja će uskoro obilježiti 800 godina vinogradarske i vinarske tradicije. Čuvamo i ulažemo u našu kulturu i baštinu,” poručuju.

Vinarija KUTJEVO s ponosom objavljuje da je otvorila restoran Slavonska kuća Vinkomir, koji je već u funkciji i dostupan posjetiteljima. Ovaj novi ugostiteljski objekt donosi spoj vrhunske gastronomije i tradicije, gdje gosti mogu uživati u autentičnim slavonskim jelima u kombinaciji s najboljim vinima vinarije KUTJEVO.
Više informacija o aktivnostima, nagrađenim vinima, novim berbama premium linija te ostalim proizvodima pronađite na web stranici vinarije KUTJEVO.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)