Otvoren prvi Sajam ljepote i zdravlja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Osijek je dobio svoj prvi Sajam ljepote i zdravlja koji će za posjetitelje biti otvoren 7. i 8. lipnja u Gospodarskom centru. Cilj sajma je prezentiranje trendova, mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima te ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične i konkurentne industrije i struke. Posjetiteljima će biti pružene brojne aktivnosti poput predstavljanja i promocije proizvoda i usluga u izlagačkom prostoru, mogućnost kupovine proizvoda i usluga, ali i brojne radionice i prezentacije – prenosi Grad Osijek.

Sajam ljepote i zdravlja održava se u organizaciji Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjske županije u suradnji s Udruženjem obrtnika Osijek te Obrtničkom komorom Osječko-baranjske županije.

Uime Grada Osijeka, otvorenju sajma nazočila je Jasenka Crnković, zamjenica gradonačelnika.

„Drago nam je da smo danas ovdje u Gospodarskom centru, u središtu Osijeka i Osječko-baranjske županije, na Sajmu ljepote i zdravlja koji definitivno daje dodanu vrijednost našem gradu Osijek, upravo ovoj velikoj industriji koja se razvija sve više i više iz dana u dan. Drago nam je da će svi stručnjaci i profesionalci iz sektora ljepote i zdravlja doći u naš grad i pokazati svoje novitete i edukacije te neće biti primorani odlaziti u druge gradove, nego da će se na ovaj način naš grad pozicionirati upravo u ovom sektoru industrije na karti ne samo Hrvatske, nego i cijele istočne regije.“, izjavila je zamjenica gradonačelnika Crnković.

„Ovo je svakako još jedna nova aktivnost koja oplemenjuje prostor Gospodarskog centra i pokazuje da je on napravljen sa svrhom. Ova godina je već do kraja ispunjena sa aktivnostima i čestitam i direktorici, kao i čitavom tim koji radi u organizaciji sajmova, a ono što je svakako značajno spomenuti su izlagači i predavači te svi oni koji educirati u ovome smjeru. Uvjeren sam da će na ovome sajmu svatko pronaći nešto za sebe.“, rekao je Josip Miletić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije.

„Iako se održava po prvi puta, već vidimo da je interes za sajam zaista velik i očekujemo veliki broj posjetitelja kroz ova dva dana održavanja. Ono što je najvažnije jest da svi oni koji posjete ovaj sajam dobit će niz kvalitetnih informacija, stručnih i kvalitetnih predavanja, savjetovanja o brizi o zdravlju, o preventivnim pregledima, a naravno onda i ono što svi volimo, a to je i vanjska ljepota i dekorativna kozmetika te sve ono što posjetitelje zanima.“, dodala je saborska zastupnica i koordinatorica Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije Nataša Tramišak.

Predsjednik Udruženja obrtnika Osijek Tibor Vidaković naglasio je kako je oduševljen događajem jer je to nešto što je jako nedostajalo našem gradu i regiji s obzirom da na jednom mjestu postoji mogućnost povezivanja, suradnje i razmjene iskustava, kao i upoznavanja s novim trendovima, dok je Ivana Rešetar, direktorica Gospodarskog centra, objasnila kako su ovaj sajam napravili drugačije pa su, osim izlagačkog dijela, uvrstili edukativne i savjetodavne sadržaje koje će predvoditi stručnjaci, liječnici i fizioterapeuti na temu prehrane, tjelesne aktivnosti, mentalnog zdravlja i, naravno, kozmetičkih usluga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)