Mladi, kako ste?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Osječko-baranjska županija u suradnji sa Županijskim savjetom mladih Osječko-baranjske županije partner je udruzi PRONI – Centar za socijalno podučavanje Osijek u provedbi projekta „Mladi, kako ste?“ financiranog iz programa Erasmus+ Aktivnosti sudjelovanja mladih (KA154-YOU) Agencije za mobilnost i programe EU.

Cilj projekta je podizanje razine svijesti o potrebama i poteškoćama s kojima se susreću mladi Osječko-baranjske županije u području mentalnog zdravlja. Provedbom projektnih aktivnosti planira se osnažiti mlade za aktivno sudjelovanje u svojoj lokalnoj zajednici, kako bi u dijalogu s donositeljima odluka kreirali preporuke za jačanje podrške mentalnom zdravlju mladih. 

Projekt „Mladi, kako ste?“, ukupne vrijednosti 30.500,00 eura, provodi se do 30. lipnja 2024. godine. Planira se održavanje jednodnevnih javnih događanja u obliku javnih rasprava/dijaloga između mladih i donositelja odluka u šest gradova Osječko-baranjske županije te završne konferencije u Osijeku, u travnju 2024. godine.

Tijekom srpnja i kolovoza 2023. godine, kao jedna od projektnih aktivnosti, provodi se istraživanje namijenjeno općoj populaciji mladih u dobi od 15 do 30 godina starosti s područja Osječko-baranjske županije. Svrha istraživanja je saznati koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju mladi te koje su im potrebe vezano za snažniju podršku u području mentalnog zdravlja.

Upitnik je anoniman, stoga pozivamo sve mlade u dobi od 15 do 30 godina s područja Osječko-baranjske županije da odvoje 10 minuta svog vremena za popunjavanje upitnika, kako bi rezultati istraživanja bili stvarna slika problema i poteškoća s kojima se mladi zaista svakodnevno suočavaju.

Upitnik se može popuniti na poveznici: https://tinyurl.com/2p8eanva   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)