Gradonačelnik Radić kaže da Osijek nije grad za cajke, a Milica Pavlović sad ima nastup

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić tvrdi na društvenim mrežama kako Osijek nije grad za turbofolk koncerte, a u četvrtak navečer će srpska pjevačica Milica Pavlović (31) nastupiti u spomenutom gradu – prenosi 24 sata.

  • Osijek je grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osječkog ljeta kulture koja dokazuje kako kultura i umjetnost savršeno pristaju gradu na Dravi – napisao je gradonačelnik u objavi na Facebooku.
    Milica nastupa 23. veljače od 20 sati, a koncert će biti u Športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku. Ona je srpska pjevačica koju bi mogli svrstati i u turbofolk izvođače.

Podsjetimo, nakon što je objavljena vijest kako je otkazan koncert u Puli na kojem su trebali nastupati Duško Kuliš, Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović, pa je na inicijativu pulskog gradonačelnika prebačen na novu lokaciju – osječku dvoranu Zrinjevac, gradonačelnik Osijeka je rekao da spomenuti pjevači neće zapjevati ni u Osijeku.

  • Koncert koji je postao predmet rasprave neće se održati u gradskom prostoru Osijeka. Motiviran ovom situacijom, svom timu dat ću u zadatak da promisle o kriterijima kojima će se u budućnosti voditi prilikom dogovora sadržaja u javnom prostoru, a koji će biti usklađen s vizijom moderne, urbane srednjoeuropske metropole koju gradimo – napisao je gradonačelnik Osijeka.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)